January 10, 2020

T3

Ako ste potpuno novi na blogu i već počeli da čitate ovu stranu, predlažem vam da zastanete. Potrebno je da najpre posetite stranu POČETNA, a posle nje UVOD – obe su sa leve strane ispod slike. Tamo ćete naći neke korisne informacije u vezi bloga koje biste trebali da znate, kao i neke moje predloge o tome kako da pristupite ovom blogu.
Blog je napravljen kao “muzička knjiga” koja se čita kao i svaka druga knjiga – po određenom redosledu. Pošto, naravno, knjigu ne čitate od sredine ili kraja, nego od početka, počnite sa opštim i uvodnim informacijama (POČETNA pa UVOD), koje će zatim dalje usmeriti vaše čitanje, slušanje i gledanje.

Ako je ova T strana prva na kojoj ste se našli, ili, ako ste već bili na nekim drugim T stranama a niste obišli prvu T stranu – T1 – onda vam predlažem da ovde zastanete i prvo tamo odete.
Jer, na T1 se nalazi uvodni text koji se odnosi na sve T strane. U tom textu možete da saznate koji je smisao T strana? Kako da ih najbolje iskoristite? Šta od njih ubuduće možete da očekujete?
Na prvoj T1 strani postoji i spisak svih T strana sa njihovim pripadajućim grupama, tako da na jednom mestu možete lako da saznate koji muzički stilovi se kriju iza kojih T strana.

Rock (AlterRock, Metal, IndieRock...)

Linkin Park – Bleed It Out

Parkway Drive – Home Is For The Heartless

Killswitch Engage – My Curse

Times of Grace – Where The Spirit Leads Me

Refused – New Noise

Stone Sour – Say You’ll Haunt Me

Chevelle – Sleep Apnea

Danzig – Mother

Jonathan Tyler & The Northern Lights – Gypsy Woman

Live – The Dolphin’s Cry

New Medecine – Laid

Cycle Of Pain – Pungle

Nico Vega – Rabbit In The Bag

Black Rebel Motorcycle Club – White Palms

Story One – Russian Dolls

The Pimps – Sumpin'

Thursday – Sugar In The Sacrament

Yeah Yeah Yeahs – Gold Lion

Kylie Minogue – 2 Hearts (Kish Mauve Remix)

Blood Red Shoes – Morbid Fascination



PLAYLIST T3 ROCK (Alter) (10 Songs)