January 3, 2020

T17

Ako ste potpuno novi na blogu i već počeli da čitate ovu stranu, predlažem vam da zastanete. Potrebno je da najpre posetite stranu POČETNA, a posle nje UVOD – obe su sa leve strane ispod slike. Tamo ćete naći neke korisne informacije u vezi bloga koje biste trebali da znate, kao i neke moje predloge o tome kako da pristupite ovom blogu.
Blog je napravljen kao “muzička knjiga” koja se čita kao i svaka druga knjiga – po određenom redosledu. Pošto, naravno, knjigu ne čitate od sredine ili kraja, nego od početka, počnite sa opštim i uvodnim informacijama (POČETNA pa UVOD), koje će zatim dalje usmeriti vaše čitanje, slušanje i gledanje.

Ako je ova T strana prva na kojoj ste se našli, ili, ako ste već bili na nekim drugim T stranama a niste obišli prvu T stranu – T1 – onda vam predlažem da ovde zastanete i prvo tamo odete.
Jer, na T1 se nalazi uvodni text koji se odnosi na sve T strane. U tom textu možete da saznate koji je smisao T strana? Kako da ih najbolje iskoristite? Šta od njih ubuduće možete da očekujete?
Na prvoj T1 strani postoji i spisak svih T strana sa njihovim pripadajućim grupama, tako da na jednom mestu možete lako da saznate koji muzički stilovi se kriju iza kojih T strana.

InBetween & Dephased

Phonique feat. Ruben – Amy's Heart

Vanessa da Mata & Ben Harper – Boa Sorte

Santigold – Disparate Youth

1 Giant Leap – My Culture

M. Ward – Post-War

Club des Belugas – Wild Is My Love

Nedry – Home

Giant Robot – Dire Straits

Dr. Dog – The Beach

Damien Rice – Woman Like A Man

Craig Armstrong – Hanging

Khoiba – Make No Silence

The Microphones – Map

Four Tet – Unspoken

Perfume Genius – Leave



PLAYLIST T17 INBETWEEN (7 Songs)


PLAYLIST T17 DEPHASED (4 Songs)