January 6, 2020

T11

Ako ste potpuno novi na blogu i već počeli da čitate ovu stranu, predlažem vam da zastanete. Potrebno je da najpre posetite stranu POČETNA, a posle nje UVOD – obe su sa leve strane ispod slike. Tamo ćete naći neke korisne informacije u vezi bloga koje biste trebali da znate, kao i neke moje predloge o tome kako da pristupite ovom blogu.
Blog je napravljen kao “muzička knjiga” koja se čita kao i svaka druga knjiga – po određenom redosledu. Pošto, naravno, knjigu ne čitate od sredine ili kraja, nego od početka, počnite sa opštim i uvodnim informacijama (POČETNA pa UVOD), koje će zatim dalje usmeriti vaše čitanje, slušanje i gledanje.

Ako je ova T strana prva na kojoj ste se našli, ili, ako ste već bili na nekim drugim T stranama a niste obišli prvu T stranu – T1 – onda vam predlažem da ovde zastanete i prvo tamo odete.
Jer, na T1 se nalazi uvodni text koji se odnosi na sve T strane. U tom textu možete da saznate koji je smisao T strana? Kako da ih najbolje iskoristite? Šta od njih ubuduće možete da očekujete?
Na prvoj T1 strani postoji i spisak svih T strana sa njihovim pripadajućim grupama, tako da na jednom mestu možete lako da saznate koji muzički stilovi se kriju iza kojih T strana.

Electro III, IV (ElectroJazz(Funk)-JazzGroove, -Kevin&Germain, -Alternative, -Etno, -Swing)

Klement Julienne – Martin

Klement Julienne – Mannix

Thievery Corporation – For Mods Only

Traffic – Glad

Signor Wolf – Funky Trouble

Diferenz – Acid Funk

Kevin Yost – Feeling

Jungle – Time

Bottin Presents Tinpong – Diggin' Side

The Knife – Got 2 Let U

Health – Stonefist

Thierry David – Ibrim Ba’al

Christophe Goze – For Your Love

Ugress – Manhattan Sapphire

Tape Five feat. Henrik Wager – Dixie Biscuit

In-Grid – Vive Le Swing (Rivaz Club Remix)



PLAYLIST T11 ELECTRO JAZZ & ETNO (4 Songs)


PLAYLIST T11 ELECTRO ALTERNATIVE (3 Songs)